دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان:
دستور پیگیری و جلوگیری از آبگیری ابنبندان های غیرمجاز در منطقه وشمگیر منطقه انبارالوم شد.
به گزارش اسپی دژ :محمود اسپانلو گفت: چند روز پیش خبری منتشر شد از گلایه کشاورزان منطقه انبارالوم شهرستان اق قلا که آبگیری آب بندان های غیرمجاز در محدود سد وشمگیر ، سبب شده، آب مورد نیاز برای آبیاری به مزارع آنان نرسد و خسارت های سنگین به محصولات آنان وارد شود.
دادستان اسپانلو افزود: در استای حفظ حقوق عامه و به منظور احیای حق آبه کشاورزان سدوشمگیر یک هفته به امور اب منطقه ای استان فرصت دادیم بر اساس تبصره 4 ماده 2 قانون توزیع عادلانه آب برای آزادسازی و رفع تصرف غیرمجاز در حریم و بستر گرگانرود و جلوگیری از آبگیری آب بندان های غیرمجاز در منطقه اقدام کند و نتیجه را به دادستانی ارائه دهد.
آب بندان های غیرمجاز بر روی رودخانه گرگانرود سبب کاهش آب ورودی به مخزن سد وشمگیر شده و از ورود آب به زمین های کشاورزی پایین دست جلوگیری کرده است.
|
|
گروه خبري
:
شهرستان - تصویری
|
تاریخ
:
1401/01/27
|
تعداد دفعات مشاهده
:
264 بار
|
ساعت
:
15:29:50
|